مساء الخير
والاحساس والطيبه
مع النوتيلا يذووب الاحساس
اللذاذه الطعم
النوتيلا يممم
لكم طريقه بسبوسه ممكن تحطعم تحشووونه
بالنويتلا
او انكم تضيفون طبقه بعد ماتستوي
لكم الخير وبالاخير الواحد
المقادير :
كاس سميد
كاس حليب بودرة
نص كاس سكر
علبة قطشة التاج
علبة زبادي الصافي
ربع كاس زيت
نص ملعقه كبيره بكنق باودر
ورشة فانيليا
للحشوة:
نوتيلا حسب الصينيه
تقريبآ خمس ملاعق كبار نوتيلا مع ملعقتين قشطه
وندخلها المكرويف نص دقيقه
الطريقه:
نخلط جميع المقادير مع بعض ونحط
نصها بالصينيه وندخلها
الفرن ويكون شغال من قبل بس لمدة
دقيقتين او ثلاثه
عشان تتماسك بس
ونطلعها ونحط الحشوة بكيس ونفتحها
فتحه متوسطه عشان يسهل توزيعها
ونحط باقي خلطة السميد مخففته بنص فنجال
مويه اذا حسيتي انها ثقيله عشان يسهل
توزيعها فوق النوتيلا وبرضو بكيس افضل
ونرجعها للفرن لمدة 20 دقيقه
واذا خلصت 20 دقيقه وفتحتي عليها وشفتيها
صارت بيضاء شغلي النار عليها من فوق من دقيقه الى دقيقتين
وطلعيها وصبي عليها الشيره
او النستله اللي انتي حابه
وابشري عليها جالكسي ساده
Ingredients:Cup semolina
Milk powder Cup
Cup sugar text
Qthh crown tray
Yogurt net tray
Quarter cup oil
Text Pkinq tbsp baking powder
Workshop vanilla
For the filling:
Nutella by Chinese
Nearly five tablespoons Nutella top with two tablespoons of cream
And still fit Almkroev text or wrong
Directions:
Mix all ingredients with some degenerated
Read Chinese, still fit
Oven and have occupancy by the Bs for
Two or three minutes
Ashan cohere Bs
And Ntalaaha and degenerated stuffing a bag and open them
Open it facilitates distributed an average of Ashan
And disparage the rest of the semolina mixture Mkhvvth text Venjal
Samoens Hasiti if it is heavy Ashan easy
Distributed over Alnotela and Bradw bag best
And Nerjaha oven for 20 minutes
If it concluded 20 minutes and the two openings on the lips
My job was white fire on them from above than a minute to two minutes
And Talaaaha and boy it chira
Nestle or who Ante Ahabh
And Obhari the Galaxy Plain