مساء الخير
الطازج معروفين بالبسبوسه الشهيره واللذيذه
طبعا هي ماتحسينها
بسبوسه زي ماتقولين انها حلى اكثر ماهي بسبوسه...
لكم الطريقه وهي احلى من الطازج
لا لا..وبجوده اضمن
ونظافه وهذا اهم شي النظافه...
المقادير
علبة قشطه
كوب حليب بودره
1 ملعقه صغيره طحينه
ثلاثة ارباع الكوب سكر
نصف كأس زيت
واحد ونصف كوب سميد
1 ملعقه صغيره بكنج باودر .
ذرة ملح
صنوبر للتزيين
قطر للتسقيه
الطريقه :
نخلط القشطه ، الحليب ، السكر ، الطحينه والملح حتى يتجانس المزيج .
نضيف السميد والزيت والبكنج باودر
نحطه بصينيه ولاحظوا العجينه كيف قاسيه
تزين بالصنوبر
وتدخل فرن متوسط الحراره لمدة ربع ساعه ونشيك عليها مجرد ماتبدأ تحمر من تحت شغلي عليها من فوق ، وانتبهي لاتحمر لان نكهتها تتغير سر النكهه في لونها الفاتح وتحميرها البسيط ،
وتسقى بالشيره
بالعافيه
Good evening
Fresh known Balbsposh famous delicious
Of course, it is Mathasinaa
Basbousa uniforms Matcolan it more ornaments What Basbousa ...
You which way and is sweeter than fresh
No guarantee A..objodh
And the cleanliness and the most important thing Janitorial ...
Ingredients
Sour tray
Cup milk powder
1 teaspoon or plain
Three-quarters cup sugar
½ cup oil
One and a half cups semolina
1 teaspoon baking powder Bkenj.
Corn salt
Pine nuts for garnish
Qatar Quenching
Directions:
Mix the cream, milk, sugar, salt and tahini until Etjans mix.
Add semolina, oil and powder Albkenj
Nahth tray and noticed how stiff dough
Adorned with pine
And the intervention of the average temperature oven for a
quarter of an hour uncheck them just Matbdo fry from under Light and simple Thmerha, And watered Balchireh Well beingmy job was above them, and to be careful because Athmr flavor changing the secret flavor in color