بسبوسه بالشعيريه الباكستانيه Pakistan Candy sugar Vermicelli Cream

مساء الخير

امممم نفسي  اعرف ليه سموا الشعيريه بالباكستانيه بالاسم
اللي يعرف يعلمني↓↓↓↓↓↓
يمكن باكستان ترسلها ؟؟
المهم ان سعرها رخيص 
وطعمها لاباس فيه
اليوم باضيفه للبسبوسه بوصفه 

المقادير
  2كأس سميد
1كأس
حليب بودره
1كأس زيت
1كأس سكر
1علبه قشطه
اعلبه حليب سائل وادي فاطمة او بوني او اي شركه ثانيه 1ملعقه صغيره بيكنج بودر حليب محلى نستله شعيريه باكستانيه الطريقه نخلط اولا المقادير الجاااافه ثم باقي المقادير ويضرب بمضرب اليد العادي طبعاااا نكون مشغلين الفرن ومجهزين الصينيه المدهونه بالزيت
نصب البسبوسه ونكسر الشعيريه عليهاااااااااا
 ندخلهاااا الفرن وتحمر من فوووووق وبعد ما تنتهي البسوسه من تحت وتحمرت من فوق على طووول نصب المحلى عليهااا العلبه كلهاااااا



Ingredients

  2 cup semolina
1 cup milk powder
1 cup oil
1 cup sugar
1 can cream
Aalbh means of Wadi Fatima milk or Bonnie or any second company
1 teaspoon baking powder
Nestle sweetened milk
Vermicelli Pakistani
Way
Ingredients Gaaaaffh confuse first and then the rest of the ingredients
He cites the normal hand bat
Tavaaaa operators to be equipped with the oven and tray painted with oil
Monument Basbousa and break vermicelli Allehaaaaaaaaaa

 Ndechlhaaaa oven and fry of Voowoouk
After the end of Alpsosh under Thmrt from above
Towol a local monument Allehaaa caddy Klhaaaaaa